پایگاه خبری تقریب- سرویس اجتماعی: یك متخصص تغذیه با بیان اینكه تنها هفت تا 9 درصد چاقی‌ها، هورمونی و ژنتیكی هستند، گفت: 93 درصد چاقی‌ها ناشی از شیوه زندگی و تغذیه افراد است.


به گزارش پایگاه خبری تقریب، دكتر "سوسن پارسا " در نشست خبری كه در انجمن علمی تغذیه كودكان ایران برگزار شد، گفت: هیچ كودكی با عادات منفی غذایی متولد نمی شود، بلكه شیوه تغذیه خانواده و عملكرد مادران به عنوان دروازه بانان غذای خانواده، عادات غذایی كودك را به وجود می آورد.

وی كم تحركی و عدم توجه به محرك های محیطی را ویژگی كودكان چاق عنوان و تصریح كرد: با بهبود شیوه های تغذیه كودكان زیر سه سال و جلوگیری از عادات بد غذایی آنان، كودكان با تعداد سلول های چربی مناسب بزرگ می شوند.

دكتر پارسا با تاكید بر اهمیت سن بلوغ كودكان اظهار داشت: در سنین رشد نباید كالری غذای كودكان چاق را كاهش داد؛ بلكه باید با ورزش و اعتدال در استفاده از فست فودها در رژیم غذایی، وزن كودكان را کاهش داد.

وی بروز سنگ كلیه، صفرا و ریزش مو را از مهم ترین عوارض كاهش وزن زودرس عنوان كرد و گفت: حتی در بزرگسالان نیز كاهش وزن نباید بیشتر از چهار كیلو در ماه باشد.

به گزارش شبكه خبر دانشجو، این متخصص تغذیه، كودكان را نخستین گروه هدف برای پیشگیری از چاقی دانست و خاطرنشان کرد: پیشگیری از چاقی در كودكان ارزان تر و معتبرتر است.